امروزه فناوری سلول های بنیادی و کاربرد آن در پزشکی بازساختی با اقبال شدید محققین و دانشمندان جهان به این شاخه از علم و فناوری رو به رو گشته و سرمایه گذاری های سنگین کشورهای پیشرفته در این حوزه، حاکی از نقش مهم و چشمگیر این شاخه از علم و فناوری در کسب سهم مهمی از درمان بیماری ها در آینده نزدیک دارد بطوریکه پیش بینی می شود در دهه آینده کشورهای صاحب فناوری در این حوزه، صاحبان اقتدار در سطح ملی و بین المللی باشند.
پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی با وجود سرمایه گذاری اندک، نشان دهنده استعداد بالای رشد کشور در این حوزه است به طوریکه هم اکنون جمهوری اسلامی ایران از لحاظ تولید مقالات حائز رتبه دوم در بین کشورهای اسلامی است. با توجه به جایگاه بالای این فناوری برتر در دنیا و اهمیت درمانی و ارزش اقتصادی آن برای جامعه، همچنین قرار گرفتن علوم سلول های بنیادی در میان اولویت های (الف) در علوم پایه و کاربردی بند (۳-۲) فصل سوم سند نقشه جامع علمی کشور، مسلماً افزایش سرمایه گذاری های مادی و معنوی و اجرای برنامه های ترویجی علمی- فرهنگی در این حوزه می تواند باعث کسب جایگاه شایسته در منطقه و جهان توسط جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ گردد.
کنگره سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، به عنوان رویداد بزرگ ملی و بین المللی، در کنار ارائه جدیترین پیشرفت های علمی این حوزه در ایران و سراسر دنیا، بستری مناسب برای گردهمایی و تبادل تجربیات علمی و تجاری در زمینه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی برای دست اندرکاران این فناوری جدید و صاحبان صنایع نوپای این عرصه فراهم آورده و زمینه حمایت های صاحبان سرمایه و دولت از دانشمندان صاحبان ایده و فعالان این حوزه را پر رنگ تر می نماید.
در این کنگره که از ۲۲ تا ۲۴ تیرماه در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، شرکت امیدآفرینان مهندسی آینده به همراه شرکت زیست مهندسی سینا التیام در بخش نمایشگاه شرکت های دانش بنیان شرکت و دستگاه «چاپگر سه بعدی زیستی بافت – چاپگر پیشگام G1» را به نمایش گذاشت.
در این کنگره، دستگاه با استقبال چشم گیری از بازدیدکنندگان از پژوهشگران داخلی و همچنین مهمانان خارجی از کشورهای روسیه، انگلستان و … قرار گرفت. امید است از مسیر شرکت در این رویدادها بتوان همکاری های موفق داخلی و بین المللی را رقم زد.