ساخت کیت تشخیص سریع کووید 19 با استفاده از پرینتر سه بعدی نانوذرات جت آئروسل
جوهر سرامیکی جهت پرینت سه بعدی بافت استخوان در محیط حاوی سلولهای زنده
پچ آلژیناتی سه بعدی پرینت شده برای درمان بیماریهای قلبی عروقی
12 شرکت اروپایی با هدف تولید داربستهای اختصاصی پرینت شده برای بازسازی بافت مفصل مچ پا تحت نام ائتلاف TRIANKLE با هم همکاریی خواهند کرد.
هیدروژل مبتنی بر لیپید نوکلئوتید یک مفهوم جدید برای تولید داربستهای زیستی بدون نیاز به عامل کراسلینکر.
پرینت زیستی سه بعدی ساختارهای بافتی با توزیع غیر یکنواخت سلول با استفاده از جهتدهی سلولها با امواج مافوق صوت.
ساخت داربست کامپوزیتی سه بعدی جهت بازسازی همزمان استخوان آلوئولار درکاشت ایمپلنت دندان
پرینت زیستی شبه اندام کلیه با هدف مطالعات سمیت دارو و ایجاد تحول درمانی.
وبینار
باشگاه چاپ زیستی
باشگاه چاپ زیستی محلی جهت عرضه آخرین دستاوردهای محققان در زمینه چاپ زیستی، کاربردهای آن و سایر حوزه های وابسته میباشد. مخاطبین این باشگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اساتید دانشگاهها به ویژه در رشته های پزشکی، کارآفرینان و علاقهمندان به حوزههای نوین میباشند.
سری ویبار های روندهای نوظهور فناوری های زیستی ـ قسمت چهارم
سخنران بعدی ما در سری سمینارهای مجازی، آقای دکتر هومن ساوجی، استادیار دانشگاه مونترال و عضو ارشد جامعه بیومتریال کانادا است. موضوع این سخنرانی “استراتژی های پیشرفته ساخت زیستی جهت مهندسی بافت، پزشکی بازساختی و اندام بر روی تراشه” است. ایشان در این سخنرانی به بیان آخرین دستاوردها در زمینه روش های نوین ساخت زیستی شامل چاپ زیستی سه بعدی، الکتروریسی و میکروفبریکیشن می پردازند.
زمان ویدئو:۸۰ دقیقه
تاریخ برگزاری: ۱۹/۰۶/۱۳۹۹
زبان: انگلیسی
قیمت: رایگان
سری ویبار های روندهای نوظهور فناوری های زیستی ـ قسمت سوم
سخنران بعدی ما در سری سمینارهای “روندهای نوظهور فناوری های زیستی” جناب آقای سیلوا، استاد تمام دانشگاه برازیلیا، استاد دانشگاه پارانا و بنیانگذار آزماشگاه نانوبیوتکنولوژی موسسه EMBRAPA است. آقای سیلو در این سخنرانی به بررسی ساخت زیستی به روش های سه بعدی و چهار بعدی با تاکید بر روش های ساخت زیستی سبز به منظور تولید پایدار بافت و اندام های مهندسی شده می پردازد.
زمان ویدئو: ۵۰ دقیقه
تاریخ برگزاری: ۱۱/۰۶/۱۳۹۹
زبان: انگلیسی
قیمت: رایگان
سری ویبار های روندهای نوظهور فناوری های زیستی-قسمت دوم
در سخنرانی دوم، دکتر پودینه، استادیار دانشگاه واترلو به ارائه آخرین دستاوردهای علمی در زمینه “نسل بعدی تکنولوژی های تشخیص و پایش درمان بیماری ها” می پردازد. این ارائه که از سری سمینارهای “روندهای نوظهور فناوری های زیستی” است توسط شرکت امیدآفرینان مهندسی آینده و راسا برنامه ریزی شده است.
زمان ویدئو: ۶۰ دقیقه
تاریخ برگزاری: ۰۴/۰۶/۱۳۹۹
زبان: انگلیسی
قیمت: رایگان
سری ویبار های روندهای نوظهور فناوری های زیستی-قسمت اول
اولین سخنرانی از سری سیمنارهای ” روندهای نوظهور فناوری های زیستی” که توسط آقای دکتر احسان سمیعی، پژوهشگر پست دکتری دانشگاه تورنتو، ارائه میشود را از دست ندهید.
در این سمینار که توسط شرکت امیدآفرینان مهندسی آینده و راسا برنامه ریزی شده است، آقای دکتر سمیعی به ارائه آخرین دستاوردهای علمی در زمینه “مدلهای سه بعدی تومور بر روی تراشه جهت آنالیز شبیهسازی مرگ و تهاجم سلولهای سرطانی” می پردازند.
زمان ویدئو: ۵۰ دقیقه
تاریخ برگزاری: ۲۸/۰۵/۱۳۹۹
زبان: انگلیسی
قیمت: رایگان
چاپ سه بعدی دربرابر شیوع کرونا: مروری بر ایده های ساده و قابل اجرا
پژوهشهای آقای دکتر حسین گودرزی طی سال های اخیر در فصل مشترک مهندسی مواد و ساخت تجهیزات زیستی (bio-fabrication) متمرکز بوده است. ایشان فارغ التحصیل دوره دکتری تخصصی دانشگاه صنعتی شریف، هم بنیانگذار و مدیرعامل شرکت مواد پیشرفته شریف، از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف، می باشند. ماموریت این شرکت توسعه دستگاهها و مواد نانوساختار پیشرفته با قابلیت تولید در مقیاس انبوه و تجاری سازی می باشد.
زمان ویدئو: 50 دقیقه
تاریخ برگزاری: 17/02/1399
زبان: فارسی
حجم: 130 مگابایت
قیمت: 35.000 تومان
کاربردهای نوین چاپ زیستی سه بعدی
در سالهای اخیر فناوری چاپ زیستی سه بعدی به یکی از ترندهای اصلی در تولید بسیاری از محصولات زیستی تبدیل شده است. در این سمینار، آخرین دستاوردهای علمی سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ در ارتباط با استفاده از چاپ زیستی در حوزه های مختلف پزشکی بررسی میشود. این جلسه توسط جناب آقای مجید حاجی حسینعلی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت امیدآفرینان مهندسی آینده، ارائه شده است.
زمان ویدئو: 60 دقیقه
تاریخ برگزاری: 27/01/1399
زبان: فارسی
حجم: 131 مگابایت
قیمت: 35.000 تومان
توسعه ی داربست های مهندسی بافت استخوان با استفاده از چاپ زیستی سه بعدی
در سال های اخیر کاربرد چاپ زیستی سه بعدی در تولید اسکفولدهای استخوانی با هندسه مشخص و ساختار درونی از پیش طراحی شده توجه زیادی به خود جلب کرده است. در این جلسه از باشگاه چاپ زیستی میزبان خانم دکتر زمانی، دانش آموخته دانشگاه تهران و دانشگاه UMC آمستردام هلند، با موضوع ساخت و ارزیابی یک اسکفولد کامپوزیت پلیمری به منظور کاربردهای مهندسی بافت استخوان هستیم.
زمان ویدئو: 60 دقیقه
تاریخ برگزاری: 10/02/1399
زبان: انگلیسی
حجم: 270 مگابایت
قیمت: 35.000 تومان
توسعه یک جوهر زیستی نانو با عملکرد بالا
باوجود پیشرفت های گسترده در زمینه چاپ زیستی، اما کاربرد این روش به دلیل عدم وجود جوهر زیستی مناسب با قابلیت چاپ پذیری و زندهمانی سلول بالا همچنان با محدودیت مواجه است. از اینرو در این جلسه از نشست های باشگاه چاپ زیستی، میزبان خانم دکتر زندی هستیم که به معرفی جوهر زیستی با خواص مکانیکی، رئولوژیکی و زیستی مناسب بر پایه مواد نانو می پردازند.
زمان ویدئو: 60 دقیقه
تاریخ برگزاری: 03/02/1399
زبان: فارسی
حجم: 151 مگابایت
قیمت: 35.000 تومان
دسته بندی
انتخاب آسان است وقتی مسیرها مشخص باشد
- اخبار۱۰۴
- تازه ها۷۹
- چاپ سه بعدی زیستی۴۸
- دستگاه۱۳
- دسته بندی نشده۵
- رویداد چاپ زیستی۸
- علمی۴
- فعالیت ها۱۸
- کارگاه۱۰
- معرفی فناوری۱۷
- وبینار۱
جدیدترین
لیست جدیدترین مطالب وبسایت
تصادفی
لیستی تصادفی از تمام مطالب